OVER ONS

U wordt geholpen zoals wij zelf ook graag geholpen willen worden.

SAMENVATTING

Autoschadebedrijf Nowosielski in een notendop

Schade aan uw voertuig is heel vervelend. Daarom ontzorgen wij u van a-tot-z, zodat u weer snel en veilig de weg op kunt.

Al sinds de oprichting in 1954 staan twee pilaren centraal in onze werkwijze:

  • Hoogstaande technische kwaliteit van reparaties: dit maken we waar door onze BOVAG-certificering, exclusief te werken volgens het label Aantoonbaar Veilig Herstel, minstens zes maanden BOVAG-reparatiegarantie op elke reparatie te geven en meer.
  • Verregaande service en dienstverlening om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen: schade brengt een hoop onzekerheid en ongemak met zich mee, daarom gaan we verder waar anderen stoppen en zijn extra services bij ons altijd gratis inbegrepen zoals vervangend vervoer of dat wij alle papieren rompslomp met de verzekeraar voor u regelen. Extra service tot in de kleinste details.

Concluderend: wij ontzorgen u helemaal van a-tot-z bij schade. Vanaf het eerste moment tot en met de afhandeling.

HISTORIE

Van een Tweede Wereldoorlog veteraan naar een modern autoschadebedrijf in Utrecht

Het verhaal van Nowosielski begint in de Tweede Wereldoorlog in Breda. Op 29 oktober 1944 juicht de bevolking van Breda haar bevrijders toe. Verrassend genoeg blijken het Polen te zijn. Onder leiding van generaal Maczek weet de 1e Poolse Pantserdivisie na stevige gevechten de stad te bevrijden van de Duitsers.

De oprichting van het bedrijf: 1954

Na zijn aandeel te hebben geleverd in de Tweede Wereldoorlog aan de bevrijding van Nederland, besloot Stanislav Nowosielski, een Tweede Wereldoorlog-veteraan uit Polen, zich in Utrecht te vestigen. Daar start hij in 1954 het bedrijf in de Utrechtse wijk Hooggraven. Dit was op het terrein van de toenmalige dakpannenfabriek in één van de bestaande loodsen. Het startte als autospuiterij en later specialiseerde het zich als autoschadebedrijf.

historie

De verhuizing in 1970

In 1970 moest Nowosielski verhuizen door renovatie en saneringen in de wijk. Er werd een mooi pand gevonden op het terrein van de voormalige groenten- en fruitveiling gelegen achter de Croeselaan in Utrecht. De koelcellen op dit terrein waren door de gemeente omgebouwd tot een tiental kleine ambacht bedrijfsruimten van ongeveer 100m² en voldeden aan de toenmalige wetten en regels voor het uitoefenen van een autoschade bedrijf.

De verdere groei en professionalisering in de jaren '90

Na een stabiele groei werd in januari 1992 de rechtsvorm gewijzigd naar een Besloten Vennootschap. Medio augustus van dat jaar werd een vergroting van de bedrijfsruimte gerealiseerd naar 800m² vloeroppervlak en 200m² kantoor-, receptie- en kantineruimte op de 2e verdieping. Dan telt het bedrijf 13 medewerkers. Inmiddels is Stanislav Nowosielski al enige tijd met pensioen en heeft Guus Nuwenhuis het bedrijf overgenomen. De scherpe focus op kwaliteit zorgt ervoor dat ervoor dat Nowosielski in 1994 zich laat certificeren op de kwaliteitsnorm ISO 9002.

1999 tot heden: Ronald Aarsen wordt eigenaar

Op 1 januari 1999 vind er een belangrijke verandering plaats. Ronald Aarsen, die als 16-jarige bij Autoschadebedrijf Nowosielski is begonnen, wordt eigenaar. Hij was als Leering Autoschadenhersteller en in de loop der jaren opgeklommen tot Bedrijfsleider. Ronald is tot op de dag van vandaag onze trotse en altijd vrolijke eigenaar. U ziet hem bijna elke dag wel op kantoor of in de garage.

Ronald Aarsen

Ronald Aarsen

huidige directeur

KWALITEITSCERTIFICERING

Wij zijn BOVAG gecertificeerd

Dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. En dat we op elk schadeherstel minstens vier jaar garantie verlenen. Kom dus altijd terug mocht u niet geheel tevreden zijn over het herstel.

bovag logo
aas logo

SAMENWERKING

Autoschadebedrijf Nowosielski is aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen bij schade zijn wij aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel en werken wij samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen alsook talloze leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders. A.A.S. is een coöperatie van schadeherstellers en heeft een landelijk gespreid netwerk van schadeherstelbedrijven.

ARTIKELEN

Nowosielski in het nieuws

ronald aarsen

Ronald is de dr. Phil van de garage

Bron: ad.nl

Wie zijn auto in de prak heeft gereden en aankomt bij autoschadebedrijf Nowosielski kan rekenen op een bemoedigende knuffel of afleidend praatje van Ronald Aarsen (47). Hij staat bekend om zijn empathisch vermogen: ,,Ze noemen me ook wel de dr. Phil van de garage.’’

Schade aan uw voertuig?

Onze vakmensen staan klaar om u te ontzorgen.

100% vrijblijvend schade melden en prijsopgaven aanvragen.

Gratis vervangend vervoer of een haal- en brengservice.

Op elk schadeherstel verlenen wij minimaal zes maanden BOVAG-reparatiegarantie.