Auto schade herstel

Dat is snel geregeld!

Heeft u schade aan uw auto en zoekt u een schadeherstelbedrijf?

Als u schade heeft en een autoschadebedrijf in Utrecht zoekt, kies dan in ieder geval voor een vakkundig bedrijf dat gecertificeerd schade herstelt. Autoschadebedrijf Nowosielski uit Utrecht is zo'n schadeherstelbedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw schade vakkundig hersteld wordt en de waarde van uw auto intact blijft. Want wij herstellen helemaal volgens de fabrieksrichtlijnen en zijn BOVAG gecertificeerd.

Wij kunnen zowel kleine schade herstellen als complexe schade. Hiervoor hebben wij alle kennis en materialen in huis. Voorbeelden van schades waar wij gespecialiseerd in zijn:

 • Bumperschade
 • Blikschade
 • Duikschade
 • Lakschade
 • Koplampenschade
 • Ruitschade
 • Roestschade
 • Velgschade
 • Stoeprandschade

Hoe gaan wij te werk bij auto schade herstel?

In 4 stappen leggen wij kort uit wat u moet doen als u schade heeft opgelopen aan uw auto.

 1. Allereerst stelt u uw verzekeringsmaatschappij op de hoogte van de schade. Hierna kunnen wij alle verdere administratieve handelingen uit handen nemen voor u.
 2. Vervolgens meldt u de schade bij ons. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.
 3. Indien gewenst brengen we een vervangende auto bij u thuis en nemen wij uw eigen auto mee voor herstel, wel zo gemakkelijk!
 4. Wij regelen vervolgens de financiële afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.

Als u zelf langsgaat bij ons, neem dan de volgende documenten mee:

 1. Rijbewijs
 2. Kentekenbewijs
 3. Groene Kaart

Na het gesprek / de schademelding zal een vrijblijvend schaderapport opgesteld worden. U zit nog nergens aan vast. Dan leggen wij u uit hoe snel wij kunnen repareren, of er onderdelen besteld moeten worden en welke kosten er aan de reparatie verbonden zijn.

Pas als u ons uw officiële akkoord geeft gaan wij aan de slag om uw auto te repareren. Als u vervangend vervoer nodig heeft, krijgt u dit gratis van ons (uiteraard betaalt u gewoon zelf de benzine/diesel). Ook regelen we alles voor u met uw verzekeringsmaatschappij, helpen wij u met andere vragen en met het invullen van het schadeformulier.

Van schadeherstel tot oplevering

Tijdens de reparatiewerkzaamheden houden wij u op de hoogte van de herstelreparaties die worden verricht. Ook krijgt u bericht over het moment dat u uw auto weer kan ophalen. U krijgt hem weer helemaal grond gereinigd, gewassen en als nieuw opgeleverd. Ook denken we aan de kleine details: inclusief een nieuw schadeformulier. En de administratieve afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij wordt ook voor u geregeld.

BOVAG-garantiebewijs

Bij de oplevering krijgt u een BOVAG-Garantiebewijs. Met dit bewijs heeft u minimaal zes maanden reparatiegarantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Schade aan uw voertuig?

Onze vakmensen staan klaar om u te ontzorgen.

100% vrijblijvend schade melden en prijsopgaven aanvragen.

Gratis vervangend vervoer of een haal- en brengservice.

Op elk schadeherstel verlenen wij minimaal zes maanden BOVAG-reparatiegarantie.