Over dagherstel

Wat is Dagherstel?

Een sterretje in uw voorruit, krasjes, een klein deukje van dat ene paaltje tijdens het parkeren. Schade is al vervelend op zichzelf, laat staan dat u uw auto een aantal dagen kwijt bent. Gelukkig bij Dagherstel niet! Want wij repareren binnen een dag kleine schades. En dat doen we ook voor een vaste prijs, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo kunt u snel weer veilig op weg.

Wat valt allemaal onder Dagherstel?

Van deukjes tot krasjes, van dashboardschades tot doffe koplampen. U kunt het zo gek niet bedenken of we herstellen het voor u. En voor al die verschillende herstelwerkzaamheden hebben we standaard vaste prijzen. Dan weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Als u ons uw kenteken geeft, kunnen we precies uitzoeken wat uw kleine schade voor Dagherstel kost. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Wanneer valt iets niet onder Dagherstel?

Dat is van tevoren moeilijk te zeggen, want om uiteenlopende redenen kan het soms bepaalde schade niet worden hersteld binnen één dag of tegen de vaste prijzen die wij hanteren. Als dat blijkt dan zullen wij u in dat geval precies vertellen waarom en de meer- of minderprijs met uw doornemen. Uiteraard zit u dan nog steeds nergens aan vast, tot we uw officiële goedkeuring krijgen.

Schade aan uw voertuig?

Onze vakmensen staan klaar om u te ontzorgen.

100% vrijblijvend schade melden en prijsopgaven aanvragen.

Gratis vervangend vervoer of een haal- en brengservice.

Op elk schadeherstel verlenen wij minstens 6 maanden BOVAG-reparatiegarantie.

Wij zijn BOVAG gecertificeerd dus uw auto is in handen van echte vakmensen.